Å drømme bevisst

 

Man kan trene opp evnen. Det finnes mange metoder. En av de enkleste er denne: Gjør det til en vane å til stadighet stille deg selv spørsmålet: «Drømmer jeg nå? – eller er jeg våken?» Når det er blitt en vane, vil du før eller senere stille deg selv spørsmålet mens du sover, mens du drømmer. Og DA, min venn, kan det hende du plutselig innser at du befinner deg i en drøm. Du er blitt en bevisst drømmer. Men fortsett å trene. Du blir bare bedre og bedre.

Fordelene ved å kunne drømme bevisst er mange. En av fordelene er at du vil kunne vekke deg selv, dersom det er noe fra drømmen du vil skrive ned. En annen fordel, er at du kan utforske «naturlovene» i drømmeland, for å kunne dra nytte av dem. Tid og rom fungerer annerledes i drømmeland. Bygger du opp kunnskaper om dette, kan livet i drømmeland bli magisk, og du kan bli en aktiv drømmer med magiske evner.

Her er et eksempel: Hvem har vel ikke hatt drømmer av typen: Du løper av gårde for å rekke et tog. Men når du kommer til perrongen ser du toget dra av gårde uten deg. Slike drømmer kan også jeg ha. Men da jeg vet at det er en drøm, og da jeg vet litt om hvordan drømmeland fungerer, kan jeg rekke toget likevel. Det er bare å bestemme seg for å være om bord i toget, så er man straks ombord. Man kunne kalle det «aktiv problemløsning i drømmeland»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s