Om meg

odinJeg sier minst mulig om meg selv. Hver gang man sier noe om seg selv skaper man en begrensning, føler jeg. Men dersom man er ingen, da kan man gjøre alt det som ingen kan gjøre. Da er man fri.

Men litt kan jeg jo røpe. Jeg er født og oppvokst i Oslo, 1952 årgang og lykkelig gift med Vibeke Sonora. Vi har bodd på vestlandet i nærheten av Voss i en periode, og i Spania, på Costa Blanca, om vinteren. Men nå bor vi på Ski i Akershus.

Som alle andre har jeg mine problemer, men jeg velger å fokusere på de lysere sider av livet, og håper at også andre lar seg inspirere til å gjøre det samme.

Litt om navn:

Da jeg giftet meg, i 2005, endret jeg navn. Jeg tok navn etter gården vi flyttet til, Mykkeltveit. Jeg endret også mellomnavnet mitt fra Normann til Odin, da den norrøne gudeskikkelsen alltid har fascinert meg. Så før ekteskapet hette jeg Terje Normann Waage. Etterpå hette jeg Terje Odin Mykkeltveit.

Hvorfor endret jeg navnet så radikalt? – kan man spørre seg. Svaret er nok at jeg ønsket å frigjøre meg totalt fra fortiden som et ledd i en helende prosess jeg har vært igjennom. Så jeg ser det slik: Det var engang en fyr som hette Terje Normann Waage. Jeg kjenner ham godt, vet mye om ham. OK fyr, egentlig, men det er ikke meg. Jeg har nok vært ham engang, men det føles som det var i et tidligere liv. Nå er jeg en annen, en mye enklere fyr, et menneske på Jorden simpelt hen, og er fornøyd med det.

Så hvis du leter etter en som heter Terje Normann Waage, ta kontakt med meg, så skal jeg se hva jeg kan gjøre. Kanskje jeg kan sette deg i kontakt med ham.

Holdninger:

Jeg har latt meg inspirere av forskjellige former for shamanisme, og ser på meg selv som en eventyrer i forhold til det indre univers, der utforskning av drømmeland har vært en viktig inngangsport. Jeg er ikke religiøs i den forstand at jeg tror på noe. Jeg støtter meg til erfaringer, men det er vide grenser for hva som lar seg erfare. Mye av det jeg skriver kan nok virke fremmed for mange, men lett gjenkjennelig for andre. Jeg skriver først og fremst for meg selv, men det hadde vært hyggelig om det også kunne være av verdi for andre.

Kjærlighet:

 

vib

Her er et bilde av min kjære Vibeke og meg. Det er noen år gammelt nå, men det spiller ingen rolle. Det er slik vi føler oss – til enhver tid. Jeg er heldig, som har funnet en så hjertegod livsledsagerske.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s