Märtha Louises kleskolleksjon

(Rapport fra drømmeland)

Denne gang skulle jeg være vertskap for Märtha Louise, Ari Behn og et stort følge som skulle feire en ny kleskolleksjon som Märtha Louise hadde hatt stor suksess med. Og klærne var virkelig vakre. Det gikk i hvitt og varm oker, kombinert med anheng i sølv med mørkeblå smykkestener. Märta var i storform og skinnende blid som alltid.

Selskapet skulle holdes hos min mor (som døde for noen år siden). Forsamlingen strømmet inn i en et par store busser som skulle kjøre oss ditt selskapet skulle være. Jeg sirkulerte rundt og skulle sørge for at alle hadde det bra. I den forbindelse gikk jeg og pratet med Ari, som var blid og hyggelig, men som så litt sliten ut.

«Kunne du gjøre meg en tjeneste?» spurte han meg med et litt matt smil. «Joda, hva kan jeg gjøre for deg?» svarte jeg. «Kunne du få din mor til å be forsamlingen å dempe seg litt?» spurte han, «jeg er litt sliten, skjønner du.» «Du har ikke hodepine, vel ?» spurte jeg, «jeg tror vi har noe Paracet liggende hjemme». «Neida, det går bra, bare vi får roet ned forsamlingen litt», svarte Ari og steg på bussen. Så dro vi avgårde til selskapet.

dotmatrix-0012

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s