iCommunion

(Rapport fra drømmeland)

Jeg skulle teste iCommunion som jeg hadde lastet ned fra Mac App Store. Klikket på ikonet, og vips så var jeg i liturgiske klær (grønt for hverdagsmesser). Foran meg var et alter med alt nødvendig utstyr, og ved alteret var også til min store overraskelse gamle kjente fra min tid i dominikanerklosteret (for maaange år siden), patrene Arne Fjell og Ellert Dahl, samt frère Gérard, den franske legbroren. Du verden så livaktig dette var, tenkte jeg.

Appen hadde innebygd en slags karaoke-system for salmesang, og salmen som inneholder ordene «høye fjell og dype dal må vike» ble sunget. Til slutt var det hele over, alter, liturgiske klær, patre og legbror forsvant. Så tenkte jeg: Pokker, jeg glemte jo selve innstiftelsesordene. Det er jo det viktigste ved hele liturgien. Men jeg fant til sist ut at dette var ivaretatt av selve appen.

Jeg vekket meg selv som vanlig, for å skrive ned drømmen. Så lurer jeg bare på: når blir iCommunion å finne på Mac App Store? – Var oppe litt sent i går, så jeg tror jeg kryper til sengs igjen.

dotmatrix-000

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s