Gaver fra mumie og tiger

(Rapport fra drømmeland)

En natt befant jeg meg på et overbefolket konferansehotell. Det var såpass fullt at folk satt på stoler og hørte forelesninger til og med i korridorene. Så det var vanskelig å komme seg frem og å finne ut hvor man skulle.

Men jeg hadde med meg en tjener, som fikset alt for meg, så da gikk alt som smurt. – Men denne tjeneren var en slags mumie, nesen var borte, og det venstre øyet likeså. Under løsnede bandasjer kunne jeg se deler av hodeskallen – men det gjorde ingenting. Han var så blid, sympatisk, vennlig og grei at man knapt la merke til det – dessuten var han svært elegant kledt, i en kaftan med fint snitt – stoffet var brodert av silke og gull – og så rent og nystrøket ut. Så flotte klær har jeg aldri sett.

Plutselig dukket han opp med en svært spesiell flaske vin. Flasken så ut som et overflødighetshorn. Det var en personlig gave fra ham til meg. –

Litt senere kom et bud med en tilsvarende flaske. Denne gang fikk jeg beskjed om at den var sendt meg som en gave fra en Facebook-venninne som pleide å kalle seg for Tiger.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s