Klebe-ånder, det kan være lønnsomt

Så en Chaplin-film engang. Chaplin leverte og monterte vindusglass. Hans kompanjong «småen» gikk foran og knuste rutene, slik at Chaplin fikk et godt inntektsgrunnlag. Ser paralleller mellom denne historien og visse typer spirituell praksis.

cc

Kjenner til en fyr som holder kurs om sjele-vedheng / klebe-ånder, om hvordan avdøde hvileløse sjeler kleber seg fast i din aura. Og hvis man kjenner veeeldig godt etter, kan det hende man kjenner noe.

Så etter kurset har alle deltakerne et desperat behov for å bli kvitt klebe-åndene. Men da kan kursholderen tilby private healing-sesjoner for å hjelpe til med dette og inntektsgrunnlaget er godt utvidet.

Lignende eksempler er mange, men det mest alminnelige finner man kanskje i alminnelig religiøsitet, der noen først forklarer deg at du er håpløst fortapt, for deretter å love deg en redning, hvis du bare gjør som de vil. Da har de skikkelig taket på deg.

Det kan være en fordel å gjennomskue slike fremgangsmåter. Din kraft er din egen. Vern om den og ikke gi den bort til første og beste tilfeldig forbispaserende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s