Eine kleine nachtmusik

Kom til å huske en bisarr opplevelse Vibeke og jeg hadde for noen år siden. –

Vibeke hadde fortalt meg om sine ungdomsdrømmer. Noe hun hadde drømt om var å reise til Stavern i åpen sportsbil for å overnatte på hotell Vasisioff.

OK, jeg kjøpte en sportsbil, en Toyota MR2, som jeg hadde i et par år. Så satte vi kursen for Stavern. Hadde bestilt rom på Vasilioff. Drømmer er til for å virkeliggjøres, tenkte jeg.

 

Vi suste ned mot ferjen i Moss for å ta den over til Horten. Mozart på stereoanlegget. Plutselig slo spilleren seg vrang og det ble «Eine kleine» på fullt volum. Jeg fikk ikke skrudd av, fikk ikke ut CD’en. Tok ut tenningen – det hjalp ikke. Men ferja skulle straks gå. Vi måtte innom luka og kjøpe billetter. Damen i luka så på oss som om vi var gale.

Jeg måtte brøle til damen i billettluka, totalt overdøvet av Mozart på stereoen. Kom oss ut på kaia. Kunne ikke kjøre ombord med Mozart dundrende på fullt volum.

Tok grep under dashbordet og rev ut noen ledninger. Puhh, det hjalp. Mozart gikk og la seg. Heldigvis var bilen fortsatt kjørbar, og vi kom oss ombord på ferja. Resten av turen gikk som en drøm

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s