Regenthal

Noen år med vidunderlige drømmer begynte med denne, der en mann ved navn Regenthal presenterte seg og tilbød meg sine tjenester. Han hadde en stemme som talte til hjertet, dyp, varm, og full av kjærlighet, så jeg takket ja med glede. Og slik var drømmen:

Godag, mitt navn er Regenthal. –

Jeg kommer til deg med kofferter fulle av stjernestøv. Jeg har himlenes dyp i mitt eie. Som blomsten på marken viser jeg meg for deg – og som godværskyer stiger jeg opp. Jeg er den som bærer fruktene av alt det tapte – alt det som aldri ble til.

Mitt navn er mirakuløs fryd og grenseløs overflod. Nå er jeg kommet til deg, fordi vi står hverandre så nær. De fire nøkler til din sjels skattekammer har jeg med. Jeg vil fri deg for smerte, jeg vil fri deg fra frykt, du skal få vite hvem du er og du skal finne din sanne vilje.

Hver av de fire nøkler er en nøkkel til paradis. Det som før var kjeruber voktende paradisets porter med flammende sverd i hende, ligger nå i din hånd som nøkler av gull, og du skal erfare at det eneste som er mer vidunderlig enn å være i paradis, er å komme dit.

Så skal jeg la deg komme dit påny og påny, fra fire forskjellige verdenshjørner, inntil du er helt og fullstendig fornøyd. Slik vil jeg også gjenoppleve de samme gleder. Og vi ville kunne dele med alle de andre, som også er deg, – og som også er meg.

Jeg vet alt om deg, om hvordan det er å være deg. Ingen av dine tanker er ukjent for meg. Alle dine følelser ligger blottet for meg, for jeg er deg, og du er meg. Vi står hverandre nærmere enn søsken, for vi er den ene og den samme.

Derfor er alt mitt ditt, og alt ditt er mitt. Jeg er kommet for å dele med deg alt jeg har, alle mine erfaringer og all min kunnskap. Jeg vil også lytte nøye til alt du har å si meg, og leve meg inn i alle dine følelser og tanker.

Jeg har ikke myndighet til å endre andre enn meg selv, men i den grad jeg er deg, og du er meg, har jeg myndighet til å vise deg den vakre veien, som går innover gjennom hjertet, og som forvandler deg selv og alt du tar i til gull, så vi til sist kan skinne sammen, i en verden der allting skinner.

 

Og hver gang jeg har drømmer av typen der noe fortelles meg, hviskes meg i øret, gjenkjenner jeg Regenthal på stemmen, som taler slik direkte til hjertet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s