Eirik Blodøks

(Rapport fra drømmeland)

Jeg kom fra Lillehammer, der jeg hadde vært til helsesjekk. Legen sa, da jeg dro: «Ja, du vet, vi har et helt spesielt helsemiljø her i Gudbrandsdalen.»

Da jeg kom til Oslo, fikk jeg høre at Øystein, en Chi Gong lærer jeg har gått hos, og Jens Bjørneboe samarbeidet om å få reist et minnesmerke over Eirik Blodøks.

Eirik hadde visstnok foretatt seg noe som fremdeles, den dag i dag, hadde store positive ringvirkninger for Norges befolkning. Jeg ble nysgjerrig og oppsøkte forskjellige biblioteker for å finne ut mer om denne viking-kongen.

Bestemte meg for å stikke innom Ida, en healer-venninne, for å høre hva hun mente om saken. I den forbindelse var det viktig å få nevnt at Beethoven og Schubert på en eller annen måte var involverte, på tross i at disse levde mye senere enn vikingtiden. Ida holdt til i det blå trehuset – biblioteket – i Drøbak.

Det var en eldre kvinne i blå morgenkåpe som åpnet. Hun virket litt forvirret. Jeg måtte forklare instendig at det var Ida jeg ville snakke med.

Ida´s kommentar var at jeg tilsynelatende fikk i meg nok citrin for tiden. Hun tok seg i det – det var en forsnakkelse. «Jeg mener sitron», sa hun.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s