Tror jeg på UFO’er?

Joda, jeg tror at det finnes flyvende objekter, og jeg tror at noen av dem er uidentifiserte. UFO = Uidentifisert flyvende objekt. Ergo tror jeg på UFO’er.

Men spøk til side – finnes det fremmed liv i universet? – Ja det er jeg helt overbevist om. Det finnes fremmed liv helt innpå oss. Igår, da jeg skulle på butikken, møtte jeg en mann som jeg ikke kjente. Han var altså en fremmed – og han var i høyeste grad levende, så levende at han hostet og snøt seg. Så ja – man må vel kunne kalle det et «encounter of first degree». Jeg har møtt fremmed liv ansikt til ansikt, i universet, nærmere bestemt på Hebekk i Ski.

Men spøk til side enda en gang – tror jeg at det kan finnes liv på andre planeter? – Ja, selvfølgelig gjør jeg det. Det er jo så mange av dem at det ville være ytterst besynderlig / merkverdig om det ikke fantes liv på noen av dem, intellligent liv til og med.

Men skulle de komme på besøk, vil jeg anbefale dem å være meeget forsiktige. Mennesker er jo så redde og aggressive at de besøkende høyst sannsynlig ville bli skutt i filler før de rakk å si «før oss til deres leder» – dessverre. Så tiden er kanskje ikke den beste for å komme på besøk akkurat nå – men om noen år, så kanskje?

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s