St Dominikus og medhjelper

dominic(Rapport fra drømmeland)

Våknet en morgen med denne drømmen: Jeg var innom Unity for å oppleve litt åndelighet. Der traff jeg helgenen St Dominikus, som var på norgesbesøk. Jeg var overrasket over klesdrakten hans – hadde forventet 1200-tall europeisk stil – men han var kledd som enslags indianer i mørke farger, dekorert med gull-border.

Han kom bort for å hilse, og jeg fikk et godt inntrykk av ham. Han hadde så gode øyne, men han snakket ikke noe språk jeg kunne forstå, så kommunikasjonen ble ikke så god. Etter en stund stusset jeg litt på denne gode utstrålingen han omga seg med. På en eller annen måte virket den «for profesjonell» / påtatt. Siden vi ikke kunne få kommunisert med annet enn blikk, ble jeg henvist videre til hans kvinnelige medhjelper.

Jeg møtte henne med en positiv innstilling, men stusset litt da hun brukte en aggressiv tilnærming til «mine problemer». Jeg opplevde at hun benyttet seg av hersketeknikker og manipulasjon, og tenkte: Ønsker jeg egentlig å snakke med denne personen? – Nei, jeg tror ikke det. – Så jeg sa ifra, betalte det hun skulle ha og tok farvel. Fikk vel slengt etter meg at jeg flyktet fra problemer etc, men det var jo igjen bare hersketeknikker hun brukte, så jeg forlot stedet ganske fornøyd med meg selv – glad for at jeg kunne takle situasjoner som denne på en god måte.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s