En ny type vitaminer

(Rapport fra drømmeland)

Hvordan kan det ha seg – at uansett hvor velvillige vi er, og uansett hvor mye vi prøver, så får vi ikke samfunnet til å fungere? – Hva er det som gjør det så vanskelig? – Noen hadde funnet ut, at selve årsaken til at vi ikke klarte det, lå i kostholdet. Alle vitaminer vi hadde fått i seg inntil nå, var falske vitaminer, vitaminer uten særlig effekt.

En hemmelig gruppe hadde startet produksjonen av en ny type vitaminer, og ved hjelp av disse, ville menneskeheten ENDELIG kunne skape en god, rettferdig og perfekt verden. Noen små, gule piller var det eneste som skulle til én per dag. Problemet var bare, at ingen ville ta dem, uansett hvor godt man forklarte situasjonen. Ingen ville ta dem, fordi ingen stolte på noen lenger. Og dette skyldtes jo at samfunnet var blitt som det var blitt.

Derfor måtte man snike seg rundt om nettene og legge disse nye vitaminene i pilleform på de sovendes lepper, slik at alle skulle få dem i seg uten å vite det. Det skulle holde med ett forsøk. Deretter ville alle forstå, og de ville ta dem frivillig. Jeg hadde selv fått i meg disse nye vitaminene. De var blitt lurt i meg om natten. Så jeg var blitt overbevist om at dette var sannheten, at pillene var et uttrykk for godhet og sannhet. Derfor hjalp jeg til med å produsere dem. Og jeg snek meg rundt om nettene, for å legge dem på de sovendes lepper. Og jeg var overbevist om at nå, først nå, vil vi bli i stand til å skape et godt samfunn, et samfunn som fungerer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s