Å ha problemer

Mange er flaue over å ha problemer. De føler seg svært ufullkomne dersom de opplever ubehag og tunge dager. Jeg velger å være åpen om det. Jeg kan oppleve tunge dager, og mitt liv kan være problematisk til tider. Jeg kan føle uro og ubehag av og til.

Men jeg har det godt. Ubehag og problemer jeg måtte føle fra tid til annen er bare krusninger på overflaten. Innerst ikke vil det alltid være en dyp fred og tilfredshet. 

Men jeg åpner meg, fordi jeg gjerne vil si, at det er helt OK å føle ubehag, og å ha problemer fra tid til annen. Det er endel av det å være levende. Det blir egentlig som et herlig krydder som livets lammestek ikke ville ha klart seg uten. En god middag trenger litt salt og pepper. Uten dette kan smaken bli litt «flat».

Dersom man ikke dømmer seg selv, problemene, og sine følelser, men aksepterer det som livets krydder, vil det ikke være tungt å bære. Det vil bare gjøre livet rikere og opplevelsen av å leve dypere. Og ikke minst, vil det åpne døren til større visdom og evne til å kunne forstå medmennesker, øke evnene til å kunne være en venn.

odin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s